Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Endavallada

EL PODCAST D'ELCUGATENC

  • 8
    Mecenes
  • 29.0
    mensuals
  • 235.1
    total
Ajuda'ns a pujar l'Endavallada! Amb una aportació de 3€ mensuals podràs escoltar el programa amb tres dies d'antelació respecte a la versió en obert. També pots fer-nos un donatiu puntual o mensual

I si vols fer-nos més suport, a elCugatenc.cat pots subscriure't al diari.
Pujant l'Endavallada
Tindràs accés als programes quinzenals amb tres dies d'antelació respecte a la versió oberta.
3,00 € mensuals
Pujar més enllà de l'Endavallada
Tindràs accés als programes quinzenals amb tres dies d'antelació respecte a la versió oberta.

A més, esdevindràs subscriptor/a del diari. Per activar els seus avantatges (butlletí mail setmanal de notícies, butlletí mail quinzenal amb recomanacions i regal de benvinguda) envia'ns un correu electrònic a [email protected]. La subscripció equival a la quota de soci/a de l'associació l'Avenir, eines per a la informació; editora d'elCugatenc. Amb aquest nivell de subscripció esdevens soci/a de l'entitat i, per tant, tindràs veu i vot a l'assemblea anual.
8,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual